29 Kasım 2009


17 Aralık 2009 Salı akşamı, ameliyat sonrası Topi evde. Halen narkoz ve ağrıkesicilerin etkisinde, çok yorgun, ayağa kalkmakta zorlanıyor. Yastığın üzerinde hareketsiz şekilde katıyor. Başındaki tasma dikişlerini sökmesini engellenmek için. Ameliyat yerlerinin görüldüğü fotoğrafları buraya koymuyorum çünkü ben de bakarken yüreğim parça parça oluyor.
Posted by Picasa

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yaaa topigi merak ettim ileştimi ? noldu yazarsan sevinirim ipek abla benimde 9aylık momo adında bi tavşim var

Adsız dedi ki...

ne kadar masum yatıyor ben dayanamam böyle ya ..bzim evdede bi tavsanımız var ailenin yeni üyesi yanlız ileriyi ve en sonunda olacagını düşündükçe uzaklaşmaya calısıyorum kuşum öldügünde parçalanmıştım çünkü buna hiç dayanamam..bide ne zman çiftleşicek hep bizimlemi kalıcak dişi bi tavşan yavrusu olursa onlara ne olacak düşünüp duruyorum hayvanat bahçesine götürmeyi bile düşündügüm anlar oluyor belki orada daha mutlu olur diye...

ipi dedi ki...

İyileşti diyebiliriz evet.
Çok zor bir ameliyattı ve toparlanması uzun sürdü. Fakat şu an keyfi, iştaı, sindirimi gayet iyi. Normale döndü sevgili tavşanımız :)

ipi dedi ki...

2. yoruma cevam (isminiz nedir bilmiyorum kusura bakmayın)

Bakamayacaksanız çiftleştirmeyin zaten, bu çok anlamsız.

Ben kendi tavşanımı çok ciddiye aldığım için sizinki gibi yorumları görünce inanamıyorum, yanlış anlamayın eleştirmek için söylemedim :)

Selamlar.