9 Haziran 2007

Açılış

Blog fikri aklımda uzun zamandır vardı. Aldığım güzel e-mailleri ve sağda solda bulduğum tavşan haberlerini sürekli website'a koymak çok zahmetli olduğundan blog yapmaya karar verdim ben de. Topiciğimin ve tavsan.org'un minik dünyasının günlüğü gibi olsun.

Ha bir de, sadece tavsan.org dan kopyalanmış metinle yayınlanan bir yığın blog ve website buluyorum. İnternette bilginin bu kadar likit ve yayılabilir oluşu çok hoşuma gidiyor. Tavşan ilgisi insanlara bulaşırabilmiş olabilir miyim? Sevinsem mi? Dünyayı ele geçirme planımızdan haberleri yok tabii :) Bir de her yerde babam ve Topi'nin resmini görmek çok komiğime gidiyor :) Birgün o websiteları da matrak olsun diye diğer blogları da buradan yayınlarım. İlk line da hepsinde aynı: "Tavşanlar crepuscular canlılardır..."

Şimdilik bir tavşan karikatürü ile bitireyim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Muhtesem tavsan Topi'nin maceralarini bekliyoruz ve tavsanlar hakkindaki herseyi COK SEVIYORUZ.

S & Z

tavsan.org dedi ki...

Biz de sizi çok seviyoruz!! Muuuck.

Topi&İpi

Ece dedi ki...

Merhaba ben 16 yasındayım.Ve yenıce cok şirin bir tavsan aldım.Ancak size bilgilenmek amacıyla bi kaç sorularım olucak.Benımkını mesela şimdi kaç ay veya gun aralıklarla veterınere goturmelıyım.Ayrıca chep-up falan veterıner ne kadar alır..çünkü hç götürmedigimden bilmiyorum ve bilgim olsun istiyorum.Ayrıca benım pamukcuk tuvaletını istedıgı yere yapmakta ısrar edıyor ona bu konuda nasıl yaklasmalıyım.Bana müsait vaktınızde mail atarsanız gercekten cok sevınırım.Faydalı bir site basarılarınızın devamını diliyorum.İyi gunler

TAVŞANSEVER dedi ki...

GERÇEKTEN BENDE BU DOĞANIN DENGESİ DENİLEN ŞEYİ SEVMİYORUM NEYMİŞ TİLKİLER TAVŞAN YERLERMİŞ TAVŞANLAR TİLKİ YESİN ... :)