1 Nisan 2010

tavsan.org tekrar karşınızda!

tavsan.org ocak 2010dan beri adres ile ilgili Yahoo'dan kaynaklanan teknik sorunlar yaşıyorduk. Ne forum ne de e-mail çalışmıyordu. Tavşanseverler ile tüm bağlantım kesilmişti. Tüm bu aksilikleri yaşamama neden olan Yahoo!dan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Şu an itibariyle sorunun büyük kısmı çözülmüş gözüküyor (3 ay sürdü!).

Sorun çözülünce sayfada değişiklikler ve yenilikler yapmaya kendi kendime söz vermiştim. Yaniii yeni bölümler yolda! :)

Yazmak istediğim yeni bölümler arasında tavşan cinsleri ve kafesler var. Hastalıklar bölümünü de zanginleştirmeyi planlıyorum. Başka önerisi olan ve paylaşmak isteyen varsa buraya yorum bırakabilir :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nihayet beklediğim gün gerçekten forumun açılmasını 4 göle bekliyordum ancak forumun teması ve bölümler değişmeli bence.Bir sorunum var üye olamadım resımdekı kodu okuyamdım :(

www.tavsan1.smf123.net benim web sitem daah çok yeni (:

ipi dedi ki...

Forumla fazla ilgilenmiyorum, çünkü takp etmek çok zaman alıyor ve benim ona ayıracak vaktim yok. Senin sayfana şöyle bir baktım. Sadece forum var galiba. Hiç bir yere girip bakamadım. Herkes forum yapıyor ama ihtiyaç olan şey içerik, forumda ise sadece muhabbet dönüyor. Bu tip sayfaların pek içeriği olmadığı için yararlı bulmuyorum.