5 Eylül 2008

Topi fotoğrafları

Bunlar da bebeğimin temmuz ortası çekilmiş fotoğrafları. Fakat, gerçekten, ben bir fotoğrafçı olarak ne yazık ki çok zor koşullarda çalışıyorum: Bu sanatsal çalışma sırasında sonunda kendisini odasına geri götürmek için kucaklarken yatağım ve duvar arasında bir sarılık olduğunu farkettim. Evet, doğru tahmin etiniz. Kendisi fotoğraf çekilmesine sinirlenip çiş yapmış... Yani neymiş: tavşanları kızdırmayın! Neden kızdıysa artık...



4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok sevimli bir tavşan.hem de tam benim istediğim renkten.sanırım tavşanınız hollanda(dutch) cinsinden.size ve ona mutluluklar!

Adsız dedi ki...

gerçekten çok tatlı bir tavşan ama ben önce kendi tavşanımı çok tatlı buluyorum size mutluluklar dilerim bu arada bizede mutluluklar dileyin olurmu :):):):)

efe dedi ki...

aynı benim tavşanımın renginden size bir şey sorabilirmiyim? benm tavsanım kendisini çok ellettırmıyor yanınna geldığımde benden kacıyor neden acaba?

ipi dedi ki...

engin: teşekkürler yorumun için. Evet Hollanda tavşanı, dişi ve 5,5 yaşında.

cemre: sana ve tavşanına kocaman öpücükler :)

efe: tavşanlar öyledir :( üstüne gitme, bırak o sana gelsin. yete oturup kitap falan oku, kendi kendine takıl, o yanına gelsin. geldiğinde de minik bir kuru üzüm falan verirsen iyi olur. (rüşvet) çok verme ama! fazlası zararlıdır